iPH Basismodule werken met Positieve Gezondheid start op 15 mei 2019

 In Geen categorie

Het spijt ons. Online registratie voor dit event is gesloten.

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf aan de slag met Positieve Gezondheid in je eigen dagelijkse praktijk. Dan is het prettig als je weet wat dit inhoudt en zelf hebt ervaren hoe je aan het nieuwe gezondheidsconcept vorm en inhoud kan geven. Het effect kun je vergroten wanneer je samen anderen dit proces door loopt en zij met je meedenken over de vragen die je tussentijds tegenkomt. 

In de Basismodule Positieve Gezondheid doe je ervaring op in het werken met het concept Positieve Gezondheid, ontwikkel je je eigen stijl om Positieve Gezondheid een plek te geven in je dagelijkse praktijk. Voor het werken met Positieve Gezondheid bestaat geen blauwdruk. Het is een andere manier van denken, gesprekken voeren met burgers en begeleiden van cliënten en patiënten. Die ontwikkel je aan de hand van eigen ervaringen. Die ervaringen sturen het leren, en dus ook de inhoud van de werksessies. De Basismodule bestaat daarom uit een slimme mix van praktijkervaring en oefenen, zelfreflectie en intervisie. Zo ontwikkel je het werken met Positieve Gezondheid steeds verder – in dialoog met jezelf en anderen. In Limburg worden op diverse plekken de basismodule Positieve Gezondheid aangeboden. De basismodule betreft drie sessies,  twee dagen van 10.00 tot 16.00 en de laatste dag van 10.00 tot 13.00 uur.

Data:
Dag 1
Woensdag 15 mei – 10.00u – 16.00u (met lunch)

Dag 2
Woensdag 29 mei – 10.00u – 16.00u (met lunch)

Dag 3
Woensdag 12 juni – 10.00u – 13.00u (geen lunch)

Doelgroep:
professionals werkzaam in zorg & welzijn

Trainer:
Lijsbeth Bruens en Liselot Schiphorst

Duur:
2,5 dagen

Deelnemers:
Max. 12, minimaal 8 deelnemers per training

Resultaat:
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat

De trainingen worden gegeven in Roermond 
Meer informatie volgt

Dag 1 is gericht op kennismaking met de groep, het concept Positieve Gezondheid en het zelf ervaren van Positieve Gezondheid. De tweede dag ligt de focus op Positieve Gezondheid toepassen in eigen werksituatie en contacten met cliënten. De derde gaat over het integreren van het gedachtengoed in je eigen werk. Er worden voor de bijeenkomsten opdrachten uitgereikt die voorbereid moeten worden en na de eerste sessie opdrachten om in de praktijk toe te passen. De basismodule is 5 dagdelen en wordt afgesloten met een iPH certificaat, bij deelname aan alle dagdelen en het afronden van de opdrachten. Je kunt je alleen opgeven als je alle drie de data kunt deelnemen.

Kosten € 750,— per deelnemer excl. BTW. Voor Limburgers is er een Limburgkorting en kost deelname € 640,— excl. BTW per persoon.

0