Voor wie het heeft gemist: nieuwe praktijkmiddag Positieve Gezondheid!

 In Evenementen

Was je ook graag bij de praktijkmiddag ‘Van tekentafel naar praktijk’ geweest? We zaten zo snel vol dat we veel mensen moesten teleurstellen. Maar op vrijdag 10 mei 2019 kun je in de herkansing! Geef je snel op en ontdek samen met anderen hoe je Positieve Gezondheid kunt toepassen in de praktijk. De middag is een initiatief van iPH en Alles is Gezondheid.

 

Steeds meer (zorg)professionals, gemeenten, verzekeraars en beleidsmakers willen met Positieve Gezondheid aan de slag. Maar hoe pas je het nieuwe gezondheidsconcept toe? En hoe ga je om met de vraagstukken die je daarbij tegenkomt? In het contact met patiënten bijvoorbeeld. Binnen de samenwerking in je organisatie of wijk. Of juist in regelgeving en financieringsstructuren?

 

Tijdens de praktijkmiddag kun je op verschillende niveaus met die hoe-vraag aan het werk. Bijvoorbeeld op persoonlijk niveau, in de zorgpraktijk, in de wijk, gemeente of regio, en binnen landelijk beleid. Steeds is de vraag: wat werkt wel, wat werkt niet? Zijn er al best practices? En hoe kunnen we van elkaar leren?

 

Aan de dag werken mee:

  • Machteld Huber, directeur Institute for Positive Health
  • Sasja Geurtse, fysiotherapeut/haptotherapeut, De Twentse Zorgcentra
  • Hans Peter Jung, game changer in de huisartsenpraktijk
  • Wiro Gruisen, manager regioregie, zorgverzekeraar CZ
  • Henk Soorsma, directie Publieke Gezondheid, VWS

 

Schrijf je direct in