Positieve Gezondheid krijgt een plek in steeds meer apps

 In Nieuws

De vragenlijst voor Positieve Gezondheid wordt steeds vaker geïntegreerd in bestaande apps. De belangstelling hiervoor groeit gestaag. Een van de apps die ermee aan de slag gaat, is bedoeld voor mensen met ADHD.

Super Brains is een app die ontwikkeld wordt voor mensen met ADHD. De app helpt ze om de regie over hun leven te houden. Er zitten tips en reminders in en ook persoonlijke support. Zo kan de app je bijvoorbeeld waarschuwen als je een afspraak hebt en als je je medicatie moet nemen. Ook kunnen deelnemers chatten met elkaar en met hun behandelaar.

In de app wordt nu ook de vragenlijst voor Positieve Gezondheid geïntegreerd. Zo kunnen gebruikers hun gezondheid in kaart brengen en de veranderingen zien in de loop der tijd. De ontwikkelaars tekenden daarvoor onlangs een gebruiksovereenkomst met iPH.

Ook de vragenlijst inbouwen?

Wil jij ook de vragenlijst toegevoegd hebben aan een applicatie? Vraag dan aan je softwareleverancier om contact op te nemen met iPH: inbouwvragenlijst@iph.nl. We bespreken graag de mogelijkheden.