Laat je inspireren op congres over voeding en gezondheid

 In Evenementen

Ben je ook op zoek naar nieuwe aanpakken voor een gezondere leefomgeving en leefstijl in Nederland? Kom dan 21 november 2019 naar de tweede editie van het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’ in Utrecht.

Tijdens uiteenlopende sessies kun je je laten inspireren door innovaties rond voeding en gezondheid. Tal van koplopers komen hun ideeën delen. Zoals visionaire bestuurders, beleidsmakers die de trend zetten en toonaangevende wetenschappers. Hoe kan het anders? Waar liggen er kansen? Wat kunnen de volgende stappen zijn? Ook kun je in gesprek met initiatiefnemers die innovatieve stappen hebben gezet. Bijvoorbeeld rond het onderwijs, aanpakken in de wijk, de maaltijdbox, afvallen en serious gaming in voeding en gezondheid.

Het congres is bedoeld voor bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid. Initiatiefnemer is het programma Diagnose Voeding en Voeding. In 2017 ging dat programma van start. Daarin buigen tal van partners en experts zich over vraagstukken rond de relatie tussen voeding, ziekte en herstel.

Lees hier meer over het congres en schrijf je in