13 juni 2019 – JAARCONGRES ALLES IS GEZONDHEID: WISSELWERKING!

Schrijf je nu in! Voor een dag vol energie, interactie en gezonde wisselwerking. Ontmoet honderden gezondheidsprofessionals op een unieke locatie. Deelname is gratis.

Deze dag gaan we aan de slag met wisselwerking. Bijvoorbeeld tussen mens , technologie en natuur. Tussen mentale en fysieke gezondheid. Tussen systeemwereld en leefomgeving. Stap uit je comfort zone en wissel van perspectief, leer van praktijkervaringen in het brede netwerk (#hoedan), brainstorm over oplossingen voor jouw organisatie, doe nieuwe trends en inzichten op of werk mee aan de uitwerking van een actueel vraagstuk. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeting

Op het plenaire podium leidt Marianne van den Anker alles in goede banen.

MEER INFO.

7 november 2019 – MASTERCLASS POSITIEVE GEZONDHEID VOOR BESTUURDERS IN DE ZORG

Van gedachtegoed naar realisatie
Veel zorgorganisaties omarmen het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Daarmee is de basis gelegd voor de volgende stap: van gedachtegoed naar realiteit. Bestuurders van (zorg)organisaties spelen hierbij een belangrijke rol als sleutelfiguren tussen patiënt, organisatie en regio. BeBright introduceert samen met het Institute for Positive Health(iPH) van Machteld Huber de masterclass Positieve Gezondheid voor bestuurders om vorm te geven aan Positieve Gezondheid in de praktijk.

LEES VERDER

0