5 NOVEMBER 2019 – CONGRES – POSITIEVE GEZONDHEID IN DE PRAKTIJK

 In Evenementen

Zie je in Positieve Gezondheid een mooie kans om persoonsgericht te werken in de langdurende zorg? Kom dan inspiratie opdoen tijdens het congres op 5 november 2019. Vilans en iPH organiseren samen een afwisselend programma voor iedereen die persoonsgerichte zorg helpt realiseren.

Het gedachtegoed van Positieve Gezondheid biedt veel kansen voor wie persoonsgericht wil werken in de langdurende zorg. Daarom stellen Vilans en iPH je graag in de gelegenheid om je daarin verder te verdiepen. Het congres biedt een afwisselend programma van workshops en rondetafelgesprekken met experts. Volop tijd en gelegenheid dus om ervaringen uit te wisselen, kennis te maken met de opbrengsten en te leren van elkaars inzichten.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de toepassingsmogelijkheden van Positieve Gezondheid in de praktijk. En die betrokken is bij (het mogelijk maken van) een zorg- en ondersteuningsnetwerk voor cliënten en bewoners. Zoals zorgprofessionals, bestuurders en managers van zorg- en welzijnsorganisaties, kenniswerkers en beleidsmakers, cliëntvertegenwoordigers, (beleids)medewerkers en directeuren in het sociaal domein.

Tijdens de conferentie zijn er tal van experts om ideeën mee uit te wisselen. Zoals:

  • Vertegenwoordigers van zorgorganisaties die meedoen aan het transformatieprogramma Positieve Gezondheid van Vilans en iPH
  • Henk Nies, directeur Vilans en bijzonder hoogleraar Organisatie en Beleid van Zorg aan de Vrije Universiteit Amsterdam
  • Machteld Huber, voormalig huisarts, grondlegger van het gedachtegoed en oprichter van het Institute for Positive Health (iPH)
  • Malou Timmers, manager innovatie bij iPH
  • Marja van Vliet, manager onderzoek bij iPH

Kosten: € 175,- euro.

Datum: 5 november 2019 van 12.45u tot 17.00u. Inloop 12.00, drankje na afloop.

Locatie: Hart van Vathorst in Amersfoort.

Aanmelden
We houden het congres kleinschalig (maximaal 200 deelnemers). Dus wees er snel bij door alvast een plek te reserveren!